lapostető szigetelése során a víz és a hőszigetelésen túl a napfénnyel és az egyéb sérülésekkel szembeni védekezésre is kiemelten figyelni kell

 

Ez komoly szakmai felkészültséget és megfelelő tapasztalatot igényel, ezért a magastető szigetelés esetleges házilagos kivitelezésével szemben a lapostetőt csak hozzá is értő szakember szigetelheti

Ez komoly szakmai felkészültséget és megfelelő tapasztalatot igényel, ezért a magastető szigetelés esetleges házilagos kivitelezésével szemben a lapostetőt csak hozzá is értő szakember szigetelheti

lapostető szigetelés hőszigetelésből és vízszigetelésből tevődik össze – előbbi a hőveszteséget kell megakadályozni, utóbbi pedig a víztől védi az épületet.

Két féle módszere ismert: az egyenes és a fordított rétegrendű. Egyenes rétegrendnél a csapadékvíz elleni szigetelés található felül, így a vízszigetelés védi a hőszigetelésre használt anyagot a vízzel szemben.

Fordított rétegrend esetén a hőszigetelés van legfelül, ami nedvességálló, és ez alatt található a vízszigetelés.

A fordított rétegrendű lapostető szigetelésnek több előnye is van. A vízálló felső hőszigetelés a könnyen megsérülő, vékony, műanyag fóliából készült vízszigetelést megvédi az esetleges mechanikai sérülésektől. A vízálló hőszigetelés a vízszigetelést a napsugarak káros hatásától, az ultraibolya sugárzástól is védi.

Mivel a hőszigetelésre használt anyag alatt a vízszigetelés nehezebben melegszik fel, és ezáltal kisebb lesz a hőingadozása is, ezért lassabban öregszik el, és hosszabb lesz az élettartama.

Bármelyik réteg-rendre is essen a választása, ha lapostető szigetelést szeretne készíttetni, felújíttatni, vagy javíttatni, a TETŐZŐ (www.tetozo.hu) segítségedre lesz!

Bármelyik réteg-rendere is essen a választása, ha lapostető szigetelést szeretne készíttetni, felújíttatni, vagy javíttatni, a TETŐZŐ (www.tetozo.hu) segítségedre lesz!

Referenciáik alapján meggyőződhetsz róla, hogy az általuk elvégzett lapostető szigetelés kiváló minőségű, ráadásul mindezt kedvező áron is kínálják ügyfeleinknek.

Ne várd meg, míg teljesen tönkremegy a régi szigetelés, mert az komoly, akár helyrehozhatatlan károkat is okozhat az épületben, inkább menj elébe a problémának, és vedd igénybe szolgáltatásaikat!

Amennyiben szeretnéd a TETŐZŐ-re bízni a lapostető szigetelését, vagy kérdésed lenne szolgáltatásaikról, vedd fel velük a kapcsolatot>>>www.tetozo.hu