A sminktetoválás egyre nagyobb népszerűségnek örvendő szépségápolási eljárás, mely a nők széles körei számára kínál megoldást

 

 

Legyen szó szemöldökről, szemhéjról vagy ajkakról, a sminktetoválás segítségével mindig kifogástalan lehet a megjelenésünk

 

Miért válasszuk a sminktetoválást?

 

A sminktetoválás hihetetlenül sokoldalú eljárás, mely számos előnnyel rendelkezik:

Mindig tökéletes megjelenés: Az ébredés pillanatától kezdve, akár strandon is, a sminktetoválásnak köszönhetően mindig kifogástalan külsőt biztosít.

Időmegtakarítás: Nincs többé szükség sminkelésre, smink korrigálásra. Csak keljünk fel, és induljunk!

Hangsúlyozza a szép vonásokat: A sminktetoválás segítségével kiemelhetjük legkedveltebb vonásainkat, legyen az a szemünk, szemöldökünk vagy ajkaink.

Szebb szájforma és élettel telibb szájszín: A sminktetoválással könnyedén korrigálható a szájforma, és élénkebbé tehető a szín.

Megoldás hiányos vagy ritkás szemöldökre: A szemöldök tetoválás segítségével pótolhatjuk a hiányos szőrszálakat, és dúsabbá tehetjük a szemöldökünket.

Korrigálható a szemöldök vagy a száj aszimmetriája: A sminktetoválás segítségével könnyedén korrigálhatóak az aszimmetrikus vonások.

Szeplők és szépségpöttyök: Ha szeretnénk szeplőket, vagy szépségpöttyöket, a sminktetoválás ebben is segíthet.

 

Sminktetoválás: Hogyan készüljünk fel rá?

 

A sminktetováláshoz való felkészülés néhány fontos lépést igényel. Mindenekelőtt, ha szokásunk napozni vagy szoláriumozni, a tetoválás előtt 3-4 nappal már figyeljünk az UV védelemre. A tetoválás napján tartózkodjunk az alkohol és koffein beviteltől. Ha kontaktlencsét viselünk, kérjük gondoskodjunk arról, hogy a szemhéj tetoválás alatt ki kell venni.

Szemöldök tetoválás

Szemöldök tetoválás

A szemöldök tetoválás leginkább azoknak ajánlott, akik hiányos, ritkás, vagy baleset nyomán deformált szemöldökkel rendelkeznek. A tetoválás segítségével jelentős változást érhetünk el, hiszen a szemöldök az arc egyik legfontosabb része. A megfelelő ív kiválasztása kulcsfontosságú, amely a szemöldöktetoválás során a félsatír vagy a teljes satír technikával érhető el.

 

Szemhéj tetoválás

Szemhéj tetoválás

A szemhéj tetoválás minden hölgynek jól áll, kortól függetlenül. A szemhéj tetoválás nemcsak igézővé teszi a tekintetet, hanem nagyon praktikus is. A szemüvegeseknek pedig nem kell többé sikertelen próbálkozásokba kezdeni.

Szájtetoválás

Szájtetoválás

Az ajkaink a nőiességünk fontos része. Sok nő vágyik teltebb, szép vonalú, érzéki, dús ajkakra. Kiváló megoldás lehet ilyen esetekben a szájtetoválás. A természetes színtől egészen a rúzsozott hatásig, amely soha nem kenődik el!

Sminktetoválás utóápolása

 

A sminktetoválás utáni helyes ápolás elengedhetetlen a tetoválás hosszú élettartamának biztosításához. A tetoválást követő 1,5 hétben nem lehet uszodába vagy strandra menni, szaunázni, szoláriumozni és napozni. Ne áztassa a friss tetoválását fürdés/hajmosás közben sem!

Korrekció minden esetben szükséges. Nagyon fontos a fenti javaslatok betartása, hiszen enélkül nem garantálhatjuk a 2-4 évre szavatolt tartósságot!

Összefoglalva a fentieket

 

A sminktetoválás egyre népszerűbb szépségápolási eljárás, amelynek segítségével mindig kifogástalan lehet a megjelenésünk. A szemöldök, szemhéj és szájtetoválás lehetővé teszi, hogy mindig tökéletesen nézzünk ki, időt takarítson meg a sminkelésen, és kiemelje legkedveltebb vonásainkat.

A sminktetoválás előtti és utáni megfelelő ápolás elengedhetetlen a tetoválás hosszú élettartamának biztosításához.